Wat we doen

Onze dienstverlening gaat verder

"Kort gezegd: Wij zorgen dat jouw website morgen meer klanten aantrekt dan vandaag."

Dit doen we onder meer door:

Zoals je merkt zijn we veelzijdig. 

We vinden het belangrijk dat je één aanspreekpunt hebt voor al je online marketingzaken omdat we geloven dat dit leidt naar betere resultaten. 

Als we iets niet zelf kunnen doen, om praktische redenen of omdat we weten dat iemand anders dit beter kan, dan zorgen wij ook voor de afhandeling daarvan.

Kortom: we zorgen dat jouw watersportbedrijf morgen meer klanten aantrekt dan vandaag. Wat daar ook voor nodig is.

Bekijk wat wij doen voor andere watersportbedrijven

De meeste werkzaamheden vinden plaats achter de schermen en zijn lastig te tonen. Daarom laten we graag zien wat er aan de voorkant gebeurt.

Website design nimos

Recente realisatie: Nimosmeteo.nl

Voor dé weerman van zeilend Nederland hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Een nieuw design en verbeterde gebruikerservaring zorgen dat klanten sneller boeken en beter over de website kunnen navigeren. 

Het is voor NimosMeteo nu ook mogelijk om heel gemakkelijk online meteocurussen te geven. Deze ontwikkeling is ideaal, omdat Nimos op deze manier alsnog alle cursussen kan geven die anders op fysieke locaties zouden plaatsvinden. Zo kunnen ze antwoord blijven geven aan de groeiende vraag naar meteokennis.

Eerdere projecten

Voor het digitale watersportmagazine Zeilwereld hebben we een fris visueel ontwerp gemaakt dat zorgt voor een geweldige leeservaring op elk apparaat.

Ook hebben we een advertentie managementsysteem ontwikkeld waarmee het voor Zeilwereld gemakkelijk is om adverteerders te bedienen met content en analytica.

Zeilwereld is toonaangevend in de Nederlandse watersportmedia door de wijze waarop ze zowel lezer als adverteerder bedienen.

Voor dit Belgische charterbedrijf hebben wij een nieuwe website ontwikkeld, die aansluit bij de drie doelgroepen van het bedrijf. Elke doelgroep krijgt relevante informatie en wordt aangemoedigd om contact op te nemen.

Daarnaast hebben we een Google Ads campagne opgezet, om de doelgroepen naar de website te trekken. 

Dit heeft gezorgd voor een grote boost in het aantal boekingsaanvragen.

Voor dit charterbedrijf van klassieke platbodemschepen hebben we een nieuwe website opgezet die zowel de Nederlandse als Duitse klant aanspreekt.

De website is ook Duitstalig opgezet, wat het aantal boekingen op de Duitse markt verhoogt. 

Daarnaast hebben we een Google Ads campagne opgezet, om de doelgroepen naar de website te trekken. 

Deze aanpak heeft geleid naar een grote boost in het aantal boekingen.

Voor EHBO-expert Rob Sijbers hebben we een nieuwe website opgezet die de verkopen van EHBO-koffers en -cursussen aanmoedigt. 

Ook hebben we een bekendheids-campagne opgezet, met blogs en zichtbaarheid in de Nederlandse offshorezeilerswereld.

Dit heeft gezorgd voor meer verkopen van koffers. Cursussen zijn nu bijna altijd volgeboekt.

Voor dit keuringsstation van reddingsvlotten en reddingsvesten hebben wij een nieuwe website opgezet die watersporters aanmoedigt om contact op te nemen voor de keuring van een vlot of vest. 

Ook hebben we uitgebreide blogs geschreven, die de expert-positie van het bedrijf versterken en de zichtbaarheid op Google verhogen.

Door onze werkzaamheden krijgt het bedrijf nu veel aanvragen via de telefoon en de website.

Voor deze afgelegen jachthaven hebben we een nieuwe website ontwikkeld, die de voordelen van een vaste ligplaats uitlichten.

De website levert meer klanten op, door de positieve sfeer van de locatie te belichten. Ook is de website zo ingericht dat passanten direct alle relevante informatie tot hun beschikking hebben.

Dit heeft gezorgd voor meer aanvragen voor winterstalling en overnachtingen.