Geboren voor de watersport

,

letterlijk.

Hi! Ik ben Freerk Lap

Ik werk met watersportondernemers om hun ambitie realiteit te maken.

Vanuit mijn ervaring met online media en marketing heb ik kennis verzameld die ik nu toepas op de sector waar ik voor geboren ben. Letterlijk, want ik ben geboren op een jachthaven. Mijn vader was havenmeester, en wij woonden de eerste tien jaar van mijn leven op de haven. 

Tegenwoordig zeil ik veel. Ik heb samen met mijn vrouw in 2021 (helaas vroegtijdig) een zeilreis rond Europa afgerond op onze eigen zeilboot.

Ik ben hierdoor intiem verbonden met de watersportsector, en snap dus precies wat jij en jouw publiek nodig hebben.

Een team van experts

MKB Watersport is dan wel een eenmanszaak, maar ik werk niet alleen. ‘We’ bestaan uit een groot netwerk van specialisten. Afhankelijk van het formaat van het project kan MKB Watersport opschalen om aan jouw behoefte te voldoen. MKB Watersport groeit dus mee met jouw bedrijf!

Een eerlijke prijs voor kwaliteit

Omdat ik werk met freelancers, en verder vanuit mijn kantoor aan huis, betaal jij niet voor een duur kantoorpand, luxe koffie of een lease-auto. En dat zie je terug in de factuur! Ik vind het belangrijk dat werken met MKB Watersport voor jou een investering in je eigen bedrijf is, en geen vervelende kostenpost.